martes, 12 de abril de 2011

THIS IS NOT CALIFORNIA! - "40 òsties de Hardcore/Punk des de Mallorca" (2011)

Aquest recopilatori DIY és una mostra clara de que Mallorca no tan sols ofereix sol, platja i ensaïmades, sinó també Punk i Hardcore. En poc més d'una hora, "This is not California" recull 40 bandes de totes les èpoques i vessants fins convertir-se en un petit abecedari del gènere a la nostra illa. Hi falten alguns noms, òbviament, però pràcticament hi ha les més representatives juntament d'altres no tan conegudes o, fins i tot, molt recents.

Amb un tracklist tan impressionant, no hi ha massa que explicar. Cançons de Cerebros Exprimidos, Bad Taste, Verbal Diarrea, BBME, Canníbales, Net Weight, Holocausto Pomada, Oi! The Arrase, Mallörkaos, Disease, Toc de Queda, Kalashnikov, Cop de Fona, Síndrome de Estokolmo... i així fins a comptar quaranta. En definitiva, de tot i molt. Llàstima que algunes gravacions tinguin una qualitat de so un tant irregular, però al manco ha quedat un resultat molt interessant que pot servir a més d'un a aprofundir en un gènere tan ben explotat a la nostra illa.


This is not California  - 40 òsties de Hardcore/Punk des de Mallorca (2011)

3 comentarios:

  1. qui ha editat aixo? s´ha possat en contacte en totes les bandes que compareixen ?

    la proposta es molt bona, pero jo personalment ningu s´ha possat en contacte amb jo per ni tan sols informar de que s´anava a treure.i tal vegada poder ficar una canço inedita o comprovar el so de la que s´ha/n ficat

    ResponderEliminar
  2. Hola, Toni: ja t'he enviat el contacte de la persona que mou aquest recopilatori. Esper que ho arribeu a aclarir. Salutacions.

    ResponderEliminar
  3. fantastic, moltes gracies. no hi ha cap tipo de mal rollo, eh ! nomes vull coneixer a qui ha editat algo que estic involucrat. lo dit, es nomes saber qui ha estat i tractar de fer ses coses be. gracis again !

    ResponderEliminar